11 veckor….

September 8th, 2015

det är så lång tid som det är kvar till VM i Huston. VM i tyngdlyftning. Sjukt.. Overkligt. Men värt var enda minut av min fritid. 

  
Fritid. Ja, jag lever inte riktigt ett fullsattsande elit idrottsliv. Även om jag stundtals söker efter mera lediga timmar, mera samarbete så måste ju livet gå runt med. Jag är stundtals stressad och prestationskrav är vardagsmat. Jag har alltid gillat att ha mycket saker igång samtidigt, och skulle ibland säga att jag är lite lat. Vid närmare eftertanke så kanske jag inte är så lat, utan de där 30min stirra in i väggen eller somna på soffan är en väl investerad vila :) 

  
Så 11 veckor med periodiserad träning ifrån Jim Gyllenhammar, känns trygg och bra! För en vecka sedan va jag i en grym formtopp. Nu är det dags att gräva ner sig i grundträningen. Njuta av träningsvärk och ifrågasätta programmeringen varje gång det känns lite för jobbigt… Men det är helt rätt, rätt siffror rätt procent. Bara hjärnspöken som behöver kastas bort för att kunna prestera på varje repetition. 

  
Åter till kostschema åter till rutiner och jag ska njuta var enda minut av mina träningspass som görs under denna period.

/ P