13.2, snö och klinisk kemi.

March 18th, 2013

Hur började du din måndag?

Själv mötte jag upp Cissi för att väcka kropp och knopp med ett morgonpass innan seminarium i klinisk kemi!

Bild

Såhär såg det ut i boxen i morse, resterna efter 13.2! Fick ett leende på läpparna när då jag genast associerade till detta :)

Mina ben kändes tunga efter veckans träning och alla boxhopp som har gjorts!

13.2 bestod av – så många varv (AMRAP) på 10 min av:

5 shoulder to over head 35kg
10 deadlift 35kg
15 boxjump

resultat: 11 varv, 330 reps. Min inställning när jag läste denna WOD var sådär, tyckte den inte alls lät kul och var inte jätte peppad när jag kom till boxen och skulle köra. När jag väl hade gjort mitt första försök så ändrade jag mig, det var rätt kul… och det var j*ligt jobbigt. När jag var färdig kändes det lite som att benen skulle explodera och inte riktigt fick plats innanför huden (sjukt nog rätt behaglig känsla) när jag tänker efter. Mer sådant :)

Så då undrar jag ju vad denna veckan bjuder på, har insett att det inte går att spekulera så mycket mer utan det är bara att ta det som det kommer! Här skriver de en sammanfattning från första veckan av 13.1 där jag slutade på en 5 placering i Europa med mitt resultat.

Innan det är dags för dagens andra träningspass måste jag plugga lite igen, klinisk kemi, nästan lite intressant som det låter. Hypokondrin är tillbaka, undra vilka blodprov jag skulle behöva ta? :)

Kör hårt där ute, släpp inte taget om vinterjackan och behåll strumporna på!

Läs mer: