13.3, back squat och prestation…

March 23rd, 2013

Med ena foten stadigt på jorden och den andra lätt svävande sitter jag hemma en lördagskväll. Försöker motivera mig till att plugga det sista inför måndagens tenta i klinisk kemi. Det går sådär, mina tankar är på helt andra ställen och jag vet 1000 andra saker jag hellre vill göra och läsa än just detta ämne.  Så jag gick ut och gick, vilket var välbehövligt efter att ha varit på boxen hela förmiddagen.

Idag har jag och mitt humör inte riktigt varit på samma sida. Då jag ibland har ett temperament som får bestämma lite väl mycket gick det sådär idag när jag skulle göra ett försök på 13.3. Förkyld sen två dagar tillbaka och en 25kg vikt rakt på foten 30s innan WODén började gjorde mig inte på bättre humör heller. Så jag avbröt. Som tur var övertalades jag att göra om den efter lunchen, vilket gick betydligt bättre!

13.3 var en repris av 12.4.

12 min AMRAP av:

150 Wallballs på 14ibs
90 dubbelhopp
30 ringMU

Bild

Wall Balls – 150st

Bild

90st Dubbel hopp

Bild

30 ringMU

En WOD som är rolig tycker jag, speciellt när MU visade sig blivit betydligt bättre än förra året! Så jag är nöjd! Bästa kommentaren under woden är Magdas: ” två djupa andetag – andas i upprätt läge! ” Jag ska ta med mig detta!

Prestationsidrott, svårt, roligt och utvecklande. På alla plan. Just nu är det rätt mycket i livet. Det ska presteras på nästan alla plan. Skolan, träningen och open. Ibland är det svårt att finna någon form av ro, att bara vara och inte tänka i prestationstankar. Just nu är en sådan period. Jag har i sommar studerat nästintill ett år på 200 % i skolan, jag är då klar och ska ut och praktisera som kiropraktor.  Ska bli grymt kul att få börja jobba efter några år i skolbänken men samtidigt läskigt. Jag tror jag kan beskriva mina vardagskänslor med lite skräckblandad-förtjusning inför framtiden så min långpromenad ikväll var riktigt välbehövlig för att få se lite av vårsolen och rensa tankarna.

Det är okej att klappa sig själv på axeln och säga att man är bra! Att man är nöjd och ingen annan kan bestämma vart du sätter dina gränser, vad du är nöjd med och vart din prestationsförmåga för dagen ligger. Det är du själv och bestämmer. Våga dock ställa krav på dig själv, våga utvecklas och gör alltid ett försök!

Avslutar med en film på mina 120 kg knäböj i veckan, gjorde en trea! Kändes bra så höjde till 130kg efter vilket med gick hela vägen!!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CK8s_5PmQkY]

Läs mer: