Adventspass och Ledighet!

December 20th, 2013

Tre timmar kvar till LEDIGHET! Asså livet som praktikant är inte glamoröst så det ska bli riktigt nice att få vara ledig en hel vecka och slippa pyssla med dagens timmar för att hinna träna, jobba, umgås, äta, handla och allt däremellan. När jag postar detta inlägg har jag förhoppningsvis slutat och hunnit med ett tidigt tåg hem. 9h arbetsdag, 1,5h transport, 3h träning (uppvärmning inkl) – det är 13,5h. Kanske hinner handla idag? Vore jävligt gött att inte bara ha ägg hemma i kylen :) och det är lite sådär det rullar på…men jag är inte bitter. Snart klar, halvvägs och sen är det fritt fram för allt. Praktik på sjukhus börjar nästa år. Obetald praktik i tre månader. Känns som att någon bara fortsätter att sparka, räkningarna kommer lixom ändå… men men, sparka på oavsett så kommer jag ta mig hela vägen in i mål. Det är så det funkar, bestämma sig och köra.

Har haft en riktigt bra träningsvecka! Var i Stockholm i helgen och var tvungen (helt av fri vilja) köra Crossfit Södra Stations tredje adventspass. OMG! 1,5h timmer metcon (med lite vila inkört). Med denna fantastiska beskrivning av passet citerar jag Olle Prim:
“(Jävligt) Fritt ur bibeln 3”

“Sisyfos” (ja, Grekisk mytologi, vi sa ju det, “fritt”)
Death by clean & Jerk 42,5kg/60kg i tio minuter. 
Alltså 1 rep första minuten, 2 reps andra minuten osv. 
Vila 5 minuter.

1 Mos. 11:1-9 – “Babels Torn”
Inom 25 minuter:
111 boxhopp på en hög med 4 viktskivor (2 x 10kg + 2x15kg/2x15kg + 2x20kg) (Tegel och Beck)
Flytta hela högen, skiva för skiva, medelst utfallssteg med skivorna ovanför huvudet 9 meter. (Bygg tornet)
111 Boxhopp på en hög med 4 viktskivor
Vila 3 minut.

111 Wall Ball. (Dyrkan av Marduk)
Varje gång du bryter, gör 9 DUs (straffet, piskan)

Time cap 25 minuter.

5 min vila

1 Mos. 18:16-19:29 – “Sodom och Gomorra”
På tid:
18 Marklyft 80kg/115kg (Eld)
200m löpning baklänges (Synden) 
29 Marklyft 80kg/115kg (Svavel)
200m löpning baklänges
50 Toes to bar (50 rättfärdiga ) 
10 Rope climbs (10 rättfärdiga)

Svetten lackade men det var så skönt! Mina wallballs kördes med tung boll och det kändes verkligen ingenting i benen utan enbart axlarna tog lite stryk….Kan berott på mina 60kg clean and jerk som startade passet och kanske mitt träningspass innan…I just can´t get enough!

Som nämnt ovan är dagen slut – ledigheten tar vid… jag blev sen på jobbet och missade bussen, men sitter ändå här tillfreds! Ska avsluta denna dagen med RIKTIGT fredagsmys = FREDAGSFYS!

Bjuden även på lite filmer från gårdagens pass:

Ha det gott / P