Alltid lite till.

February 5th, 2015

I skrivande stund en ledig förmiddag. Hade planerat in en skön sovmorgon men vart i panik tvungen att fixa ett nytt pass och i Stockholm måste man tydligen boka tid för sådant. Fick tid idag på morgonen ute i Flemingsberg… Och då menar jag verkligen ute i.. Kändes som att jag skulle packat matsäck på vägen dit.
Jaja. Nu är det ordnat. Åkte sen in till centrum igen och hamnade på espresso house med en kaffe! Det var längesedan jag fikade själv, mysigt faktiskt!
Han ifs med en snabb handling med med innehållet av en våg och matlådor, skrattade åt mig själv och kombinationen. Men allt har ett syfte 😉

(null)

Träningen går bra och det är lite högre procent och lite fler tunga lyft av just ryck och stöt. Lugnt på knäböjsfronten vilket är rätt skönt lite då och då! Men för att motverka mina mentala dippar efter ryckpassen så är det ändå skönt att få göra något som känns bättre efteråt :) i helgen fick jag maxa i stötgreppade marklyft…körde aldrig till fail men tungt blev det. Hela 185kg gled upp längs med smalbenen:

Även varit uppe och ryckt på 85 och stöt 109kg under passens gång. Ser fram emot helgen och hoppas på bra träning även då.

Igår vart det ryckmark i slutet av passet, byggde upp till 130kg. Med lite ner energi i kroppen finns det säkert mer..alltid lite till!

Må gott så länge // Patricia

Läs mer: