“Alltid lite till”

October 5th, 2013

Citerar Frida Wallberg som under ett titelförsvar i boxning fick en hjärnblödning:

7 dagar har gått sen sist! Ständig huvudvärk då det är vissa dagar som är riktigt tuffa medans andra kan var lite mindre jobbiga.
Märker även ibland att jag inte hittar orden som t ex när jag sa till Robert (pojkvän) häromdagen 
– kör om skottkärran nu! 
fast egentligen menade jag släpkärran och dessa 
ordvals fel händer lite då och då. Detta gör att man blir lite osäker många gånger när man pratar med människor.

Åkte till Stockholm tidigare i veckan med tåg och det första jag gjorde när jag kom fram var att äta på en restaurang, då plötsligt kom en tiggare fram och la en stor lapp med en massa text framför mig på bordet som jag i min tur viftade bort. Efter några sekunder senare såg jag att telefon och plånbok var borta och den så kallade tiggaren var försvunnen. Bara att få känslan av att han utnyttjade min situation gör mig riktigt förbannad men samtidigt ledsen.

Jag vill idag förmedla något som vi alla har inom oss också, och det är “Alltid Lite Till”. 
Min pappa sa till mig i tidig ålder att “Frida! När det gör som ondast och är som jobbigast så finns det alltid lite till hos en” och det är något som följt mig som en viskning genom hela mitt liv. Som när jag vann WBC bältet på “Hovet” i Stockholm. I slutet av den matchen var jag riktigt trött och just då sa min dåvarande coach till mig “tänk på vad din pappa alltid har sagt”.

Det är bara att titta oss omkring!
Den ensamstående föräldern som kämpar för att få allt att gå ihop i livet, tro mig han eller hon “Alltid lite till” eller personen som mister någon i sin närhet eller råkar själv ut för något allvarligt “alltid lite till”. Vill säga med detta att vad som än händer idrottsligt som i verkliga livet så har vi alla en styrka inom oss och det är: “Alltid Lite till” o det är den som för oss ett steg framåt i rätt riktning.

Snälla dela gärna denna text till alla era vänner ! för vi alla människor behöver en klapp i ryggen då och då för att känna att vi finns och behövs:)!

Kram
Frida 
“AlltidLiteTill”

Blir berörd och sentimental av en sådan här text. Det är lördagskväll, har idag kört tur och retur till Göteborg för att träna och hänga med Jennifer, mitt under passet tittade även Emma in och det blev en trevlig träff på Crossfit Göta!

IMG_0981

Känns lyxigt just nu att kunna göra det, att inte ha några begränsningar och att jag kan göra det jag vill göra utan hinder.

Passet idag bestod av:
A.
Three sets, not for time, of:
Double-Unders x 40 reps
Muscle-Ups x 3-6 reps
Toes to Bar x 10 reps
B.
Back Squat
* Set 1 – 5 reps @ 112,5kg
* Set 2 – 3 reps @ 127,5kg
* Set 3 – 1 rep @ 135kg
* Set 4 – 5 reps @ 127,5kg
* Set 5 – 3 reps @ 135kg
Rest 2-3 minutes between sets.
C.
For time:
Row 1000 Meters
50 Back Squats (135/95 lbs)
50 Chest-to-Bar Pull-Ups
tid: 13:54 (ont i händerna).

Godnatt / P