Att leva särbo 10 och sambo 4. 

October 13th, 2016

Jahopp, särbo. Eller sambo var tionde dag. Satt igår kväll och funderade lite på vad som händer när man helt plötsligt är själv hemma. Är ju van vid att vara två här hemma men på sista tiden så har det förändrats en hel del. Det har mera blivit lite av särbo 10 dagar och sambo fyra.
Så med en viss ironi när jag igår kväll kom hem från träningen så upptäckte jag att:

1. Tvättkorgen svämmar över, vem fan har inte tvättat? (går ner i tvättstugan kl 07 och börjar tvätta)

2. Ingen hade sorterat tvätten som jag tyckte var perfekt att torka i hallen på golvet. (Jag klev över den och trotsade den i 12h till innan jag snällt fick vika ihop den).

3. Mina räknade och uppmätta matlådor till antal för x antal dagar kan ibland vara slut på tre. Numera är de kvar och inga spontana ”men vad fan!? Reaktioner uppstår (Alltså ingen plockar med sig fel låda eller tar dubbla) med risken att detta blir ens lunch.

4. Jag kan titta precis hur mycket jag vill på kommersiella tv-jippon utan att bli sågad till fotknölarna eller höra ”Eh, jag går och spelar dataspel en stund”.

5. Allt står och ligger precis där jag vill att det ska vara. Alltså jag kan förvara mina träningskläder överallt där jag tycker att det passar att de ska torka utan att någon blir tokig för det (Läs på golvet).

6. Jag kan stretcha när som utan att någon tycker det är fantastiskt kul att ta selfies med mig som bakgrund.


7. Jag behöver inte försvara mig mot att ”bänkpress är den viktigaste övningen” när argumentation uppstår, utan kan i lugn och ro hävda att ryck, stöt, knäböj och marklyft är de viktigaste övningarna att vara stark i (Är ju för övrigt ensam i argumentationen hemma).

8. Jag har blivit så pass självständig att jag numera kan gå in i soprummet där det finns råttor utan att kasta upp dörren och slänga in dem.

9. Jag har tagit över spelandet på xboxen och är kung på Rayman Legends!

10. Ibland är det jävligt tråkigt.

Det var lite av min gårdagskväll, man hinner ju filosofera väldigt mycket när man är själv. Annars så rullar träningen på bra! Många reps med lite flera set. Förvånad över att kroppen inte har mera träningsvärk. Ser ut att bli en spännande höst med lite mera i kalendern än tänkt från början.

Mer träning nästa gång / P