Balanserar på en våg.

October 9th, 2014

Det är upp och det är ner. Att vara träningsnarkoman och sjuk är värsta tänkbara Kombinationen.
Jag körde mitt första pass idag sedan tävlingen i söndags. Jag har haft en rätt mesig förkylning (kan inte gå under kategorins manlig) utan kroppen har känts bra men huvudet va fullt av snor. Så vilat från träningen och jobbat lite mer.

IMG_3413.PNG

Men idag körde jag mitt första pass. Allt gick bra! Kunde återgå direkt utan några större korrigeringar.
Det va lika frustrerande som vanligt att köra ryck med andra ord 😉
Jag vill ju lyfta så mycket tyngre…skit.

Tålamod…jag vet. Det finns där. Nu vill jag svettas också. Rodd kurs i helgen!

IMG_1090.PNG
Ska bli riktigt roligt!
Två pass imorgon kanske? JA! Det kör vi på!

Och sen vet ni? Igår blev jag godkänd Legitimerad Kiropraktor! 5 år av slit är över. Känns tomt, skönt, svårt och bra på samma gång. Inte riktigt samma glädje som jag föreställt mig. Men det kommer! Jag firade aldrig min examen. Jag tävlade. Jag ska fira detta. På något sätt. Ska bara komma på hur :)

Nästa vecka kommer min bror till Stockholm! Ser fram emot att få träffa honom.

Behövs lite endorfiner i denna kropp!

/ P