Borta bra, hemma bäst!

May 1st, 2015

men vad är hemma? Och vad är borta? 

I skrivande stund i Karlskrona. Jag har idag tränat två pass. Träffat en gamal barndomskompis och fått kanske en av de finaste inviterna som gjorde mig både rörd och förväntansfull! 

Började dagen med att springa intervaller med brosan. Uppvärmning i 10min. Sen 5st två minutersintervaller med 1min aktiv vila. 5 st 1min med 45s aktiv vila och 5st 30/30 intervaller uppför. Phu. Svettigt men behövligt. 

Dagens andra pass bestod av lyftning och crossfit. Körde hängande ryck och ryckknäböj.  

 

Sen så körde jag lite tyngre knäböj. Avslutade med några teknik intervaller av c2b, hspu, t2b och rodd. Skönt pass. Som jag först tänkte strunta i och njuta av att vara hemma, men nej. Ska det bli något bra av dethär så får pannbenet jobba på lite ibland med. 

Ikväll blir det favorit maten här hemma! Kroppkakor!! Det ska bli så jäkla gott och jag ska knö in så många jag bara orkar! Gainz :)  

 

// P

Läs mer: