borta bra, hemma….?

May 5th, 2013

Det händer saker, som kanske kommer leda till förändring och nya utmaningar. Spännande, och det känns som jag kan ha fått tillbaka den där produktiviteten som brukar finnas hos mig. Äntligen är det sommar och nya saker att se framför sig och att göra!

Befinner mig i hemmastaden Karlskrona. Idag har det varit riktigt härligt väder så solstolen har provsuttits och mamma och jag har tagit “den vanliga motions rundan”. Mamma på cykel (coach) och jag springandes! Fungerar alldeles utmärkt som ett team!

Bild

Här blir träningen av, men av lite annorlunda  kvalité! Körde igår ett pass med roddintervaller (1min max – 1 min vila * 10st). Gick riktigt bra!! Efter det provade jag köra upphöjda handstand pushups, gick med över förväntan och funkade fint!

Bild

Idag har det blivit en 7km runda jogg och efter det ett gympass med hantel snatch (teknik) WODen idag blev:
9 varv av:
push-pressar på 35kg
12 KB swingar 24kg
12 utfall med 10kg vikt

Sen blev det grillpremiär!! Det kan ju inte gå fel med en grillad köttbit :) mumsmums! Dags att sova och ladda inför en produktiv morgondag med förhoppningsvis sol!

Nattinatti!

Läs mer: