dessa driver mig lite till vansinne..

December 14th, 2014

Jag kommer hem igen till jul. 9 dagar tills lite julledighet och en sväng “hem” mot Karlskrona. Ska bli mysigt att åka till mamma och pappa en runda. Jag har knappt något julkänsla alls och det är tredje advent. Har iaf avverkat några clementiner, en lussebulle, en burk pepparkakor, lite julgodis och faktiskt igår ett julbord hemma hos Jim och Cilla. Så helt utanför julen står jag väll ändå inte.. Men julen handlar ju inte enbart om mat?! Eller?
IMG_3719

Julklappar ska inhandlas, fönster ska putsas, granen ska kläs och tomtarna ska placeras i varje hörn.
Julklappar: Snart klar!
Fönster: Nja, trafiken utanför gör att det är kört för längesen.
Gran: mjo….
IMG_3722
Tomtar: Vi har två!

Träning? 

Två hela träningsveckor har passerat utan någon form av sjukdom. Ett stort steg framåt helt klart. Sen att jag har kört samma programmering i två veckor är ju lite komiskt i det hela. Missade visst att vecka 49 gick in i vecka 50.

Endel nya övningar på programmet så som ryck och stöt från höga bockar, dessa driver mig lite till vansinne då tekniken måste till och jag kan inte enbart sätta fart på stången och dra. I fredags vart jag så arg så jag skakade när jag missade ett lyft. Gillar känslan samtidigt som jag någonstans inom mig vet precis hur det ska kännas att göra de där lyften men så kan jag inte riktigt få till det.

Åkte efter jobbet i lördags till Eskilstuna, käkade en trevlig middag med Jim och Cilla för att på söndagen träna tillsammans med Carita på ASK. Jag började köra överstötar för att sedan köra ryck och efter det vändningar. Bra och roligt pass!

Coach Jim passade även han på att gå in och rycka lite sådär spontant 110kg!? Haha! Sjukt imponerande. Eller smygtränar Jim?

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Tvättmaskinerna är igång, dammsugaren fick ta ett varv i lägenheten och Christopher lagar mat. Försöker alltid förbereda så mycket som möjligt inför veckan på söndagar så att det inte uppstår mera panik än behövligt under veckan. Vad förbereder ni? Kläder? Matlådor?

// P

 

Läs mer: