Det brinner.

October 28th, 2016

I skrivande stund på väg till London. Flyget är 40min försenat och terminalen är full, mina knän håller på att brinna upp och det är för mycket barn. 

Avdelning “mina knän brinner upp” uppkommer alltid under perioden grundträning. Knäböj och alla andra 100 böj som görs gör att mina framsida lår tycker det är skit att sitta still i mer än 10m. Så här är jag på ett försenat flygplan. Inklämd och vill helst fråga grannen om mina grislår kan få plats i hens knä. 

Denna vecka har varit bra, jag har äntligen passerat 70kg i press och numera pressat 71kg i strikt press. Jävlar vad jag har kämpat för det där 70kg sträcket! Så nu – vidare mot 80kg! 

Annars så verkar mina ben vara tillbaka på banan igen. Träningen rullar på och nu börjar denna höstens resor. Denna helgen blir det London, det ska bli så kul att se denna stad och turista runt lite. Nästa helg bär det av till Finland för tävling, efter det träningsläger i Norge och helger efter det Tyskland, även det för tävling och sen drar jag på träningsläger/semester till Thailand i tre veckor! 

Så bli kallt och mörkt. För jag tänker bara se ljuset.