det kommer att göra ont…

June 4th, 2013

Benpass delux presenterades idag på programmeringen. Det var ett tag sedan jag körde tunga vikter. Började förra veckan med mitt första tunga pass i Göteborg på crossfit Göta, tack igen för att jag fick komma förbi och träna under vistelsen i Göteborg! Körde där backsquat och kände då att det var ett tag sedan. Vikter som borde vara bekväma var tunga. Har efter det hunnit komma ikapp och köra några pass.

Idag började jag med att under 10 minuter göra 1 rep i minuten av front squat. Började på 55kg och ökade med 5kg för varje repetition. Kändes lite för enkelt på min sista repetition så jag valde att köra några set till. Detta resulterade i ett nytt personbästa på 125kg!!! Provade en på 130 men missade…kanske vart lite trött ändå :) BildBildBildBildDärefter fortsatte passet med squat snatch 6set 2reps. Försökte köra ordentligt tekniskt och höll mig till 40kg. Vilket kändes både bra och behagligt! 

Sen vart det back squat totalt 6 st set. Byggde upp till 115kg där det blev en trea. Avslutade med tre set 6 repetitioner på 100-100-105kg. 

Jag var inte helt nöjd med mina vikter på back squaten men jag har inte så stor koll på vad jag kört på innan med detta upplägg så det återstår att se nästa vecka om det är viktvana som saknas eller helt enkelt styrka :o(

Jag måste börja skriva en privat träningsdagbok! Problemet är att jag alltid börjar skriva men sen slutar. Hur gör ni? Jag är jätte duktigt på att skriva på lösblad eller i något random block som jag har med mig. Nej, måste blå ordning på det där! 

Sov så gott!