don´t stop me now…

October 8th, 2012

I’m having a good time… Får presentera min vecka i bilder, annars kommer detta inlägg bli låångt!

BildBild

Just nu är det inte så lätt att få tiden att räcka till. Samtidigt som det ska pluggas ska det även tränas. Långa dagars om börjar runt 8:00 tiden och slutar kl 19:00.. Helt slut efter att pluggat en heldag och så ska jag motivera mig till att träna. Förra veckan gick det verkligen sådär. Fick in några löp-pass på morgonen och något kvalité pass mellan två föreläsningar på dagen. Saknar att bara hänga på crossfit södermalm med alla där!! Får hoppas att det blir mer av det denna veckan!

I helgen har jag varit i västerås och hälsat på Fia! Vi var och kollade på SM i bodybuilding. Imponerades av alla som kämpat för att stå på scenen denna helg. Otroligt inspirerande att se vad man kan göra med kroppen! Kollade även på en tävling som gick samtidigt rep-power, såg intressant ut och jag vart otroligt taggad på att vara med!

På söndagen följde jag med Christopher ut till Västerås fallskärmsklubb för att hoppa ett tandemhopp! Vart inte så nervös inför detta men såg fram emot det med spänning :) och det var kul! Helt otroligt vilken kick man får av att hoppa och det gick fort ner i fritt fall! Sög till riktigt bra i magen men sen var det bara att njuta när väl fallskärmen kom ut. Glad att äntligen fått möjligheten att prova detta!!

Bild

Nu är det dags att ta sig till skolan för en heldag!

Trevlig måndag

// Patricia

Läs mer: