Du kan bara påverka din egen prestation. 

October 31st, 2015

Träningsläger. Stelheten regerar efter några tunga pass och en rätt dålig säng. Fått med mig Sofia att köra mobwod på morgonen :) vilket det snart är dags för. 

Fia och jag har samma sov”problem”. Trötta på kvällen och pigga på morgonen. Så nu ligger vi här och filosoferar i varsin våningssäng. 

Tjejläger, kul att se så bra GO på träningen! Låta sig inspireras och inspirera andra. Med representater ifrån Norge, Danmark, Sverige och Fia får stå för Sverige och Uruguay. Häftigt. Igår delade jag stång med Ruth, vi kan säga såhär: hon la på vikt och jag plockade av vikt. Men jag gjorde ändå i mina mått ett bra ryck och stötpass igårkväll. 

  
Efter Morgonpasset igår så hade Jarleif (tränare här i TK-hallen) en föreläsning om mentala faktorer i tyngdlyftning. Ett ämne som jag tycker är intressant men svårt. Fick med mig några tankeställare och ska försöka jobba lite mer på detta.

  
Två pass står på schemat idag! 
// P