En annan del av Tblisi. 

April 14th, 2015

En dag kvar till tävling! Imorgon smäller det. Invägning kl 15:00 lokal tid, så det blir kl 17:00 svensk tid. 

Igår tittade vi på när Angelica tävlade! Det va så spännande och med tre svenska rekord och så nära en bronsmedalj i stöt så va det underhållning på hög nivå! Grym tjej! 

Idag har vi varit på träningsarena en stund på förmiddagen. Jag rörde på mig lite och kroppen känns bra, det börjar pirra lite och jag förökade samla all energi till morgondagen! Efter lunch så åkte Jim och jag en runda in mot centrum för att fördriva tiden. Vi tog en taxi som trodde sig veta vart vi skulle men nja… Det gick sådär :) men vi hamnade på ett trevligt café i solen och sen fick vi oss en turist-tur. 

  

  

Vi hamnade tex på ett zoo:  

 

Nu försöker jag streama en film, ligga stilla en stund och inte tänka så mycket. Ladda tror jag vi kan kalla det! 

  

/ P