En blandning av sött och salt…

June 20th, 2015

midsommardagen.. Sista träningspasset i Tyskland är avklarat. 8 pass har avverkats denna vecka. 8 bra pass såhär i efterhand. Jag har bollats mellan högt och lågt. Det är mina första tyngre pass på 6 veckor. Min första vecka mot nya mål och höjder. 

Många säger “vila är allt” och ja det stämmer. Ibland vill man för mycket för fort och tålamodet finns inte. Då känns allt som ett misslyckande. Sen så får jag lite perspektiv på det och så känns allt bättre. Jag blir arg eller nog mest frustrerad när det inte går som jag vill. Aggressiv med en släng av självdestruktiv. Jävligt dålig kombo som inte gynnar någon.  

 Idag gjorde jag ett bra pass, både mentalt och viktmässigt. Skönt att jag kan “bete mig” när det behövs. Skönt att teamet iaf förstår och känner med ens frustration och kommer med en kram när det behövs, eller ett dåligt skämt i tid och o tid 😉 

  
Nu låter jag jävligt dyster. Låt mig vända på det. På 8 pass är jag tillbaka på mina träningspers vikter! SM ska bli en kul tävling och jag ser fram emot denna satsningen mot tyngre lyft. 

Igår skulle jag öva på att tappa stången bakåt i ryck (jag har aldrig lyckats dra runt ett ryck). Det första jag gör är att dumpa stången rakt ner på ländryggen och utbrister “aj, det där gör ju fan ont”. Det blir lite sådär pinsamt tyst i lokalen och ungdomarna runt om undrar nog vad fan jag gör och skrattar lite åt mig. Tanken va ju att dra runt, inte dra rakt upp och släppa stången! Haha. Allt gick bra iaf. Ingen större skada. Sen så händer det idag, jag lyckad utan att ens försöka dra runt ett tungt ryck. Sällan blir någon så posetivt överraskad av att “missa” en maxning. 

https://instagram.com/p/4JlCqUNKS_/
Borta bra men hemma bäst. Tillbaka till vardagen och rutiner. Tillbaka till min mat. Tack för denna veckan gänget!