En hyllning på en tågresa…

September 24th, 2015

att åka tåg är ibland riktigt trevligt! Tåg mellan Stockholm och Eskilstuna är oftast för mig en tid att ta ikapp saker, skriva mail, skriva in tider och datum i kalendern, betala räkningar och lyssna på någon podcast. Ibland sover jag lite och idag sitter jag mest och funderar och planerar. 

Dagarna flyter ihop, jag försöker vara andra till hands och samtidigt komma ihåg mig själv och prioritera det jag måste göra för att allt ska gå ihop. Jag öppnar min kallender, stänger den lika fort. Orkar inte se. Tar det senare. Skjuter på det tills jag är redo.  

  
Träningen är för tillfället tung. Jag har känt mig seg trots att det är en “lätt” vecka. Jag får helt enkelt slita. Då finns det vissa saker som känns lite bättre, och det är helt klart att sammanstråla med morgongänget i Eskilstuna. Fia, Cilla, Hampus och Jim. Ha en dålig dag – gör ett grymt pass eller gör ett skitpass. Sak samma, lunchkaffet efteråt räddar upp hela dagen! 

  
Att få gnabbas och tjata med detta gäng gör mig glad och jag njuter av stämningen som är på träningarna. 

Jag imponeras och inspireras av Cillas envishet och engagemang i allt. Jag känner lixom hur något tänder till inom mig och jag bara vill gå in och ta en fight med vikterna och göra allt lite bättre än innan. “Man ska vara hård mot de hårda” Tack!   

 Imorgon ska jag få andas Karlskrona luft! Även att det inte kommer bli en lugn helg så ska det bli skönt att komma hem till mamma och pappa. På lördag ska jag även få delta på min äldsta barndomsväns stora dag! 

Må väl / P