Ett öppet brev…

June 25th, 2015

till mina quads. “Kära lår, vi har hängt ihop i 25år, sprungit, hoppat och knäböjt en hel jävla massa. Det är dags att såhär 5 dagar innan SM sluta kännas som två betongklumpar och börja leverera lite tryck igen – tack” 

Idag känns benen lite piggare än tidigare i veckan. Har inte alls haft någon bra känsla eller tonus och varit uppriktigt orolig över känslan. Åkte till Eskilstuna idag och tränade. Bra pass och det börjar släppa lite. Mentalt är det fortfarande en liten kamp för mig men även där börjar det kännas bättre. Började idag fundera på om det är min ökade vardagsmotion som gör att mina lår inte riktigt vill vara med på banan.  


Väl i Eskilstuna idag fick jag denna supporter klacken på min träning! Tack för att ni är så härliga och alltid bjuder på skratt och grym träning :) 

  
Nu tillbaka till Stockholm för lite jobb! 

// Patricia