Europe regional crossfit – 2013

May 20th, 2013

Hur ska jag börja detta inlägg och hur ska jag få ett slut på det? :)

Helt sjukt vilken grym helg jag har haft!! Det är först nu jag har satt mig ner och känt efter. Tävlingen slutade igår, jag spenderade 4 timmars resa hem med att plugga till en tenta som jag skrev idag. Efter den släppte allt och det känns som jag går runt på moln när jag tänker på helgen! Jag slutade på en 8 placering!! Målet var topp 10 – och det finns inget bättre än att sätta ett mål!Bild

Min kropp är som en stort blåmärke vilket känns som ett kvitto på att jag har gjort allt jag kan! Jag kan inte släppa vilken stämning det har varit hela helgen i Danmark! Vilket enormt stöd från en hel publik och athleter! För att inte glömma min fantastiska pojkvän och till helgen coach – Christopher som ställde upp och hjälpte till när jag pekade med hela handen- du är fantastiskt! Mamma, pappa och brosan som var med och skrek sig hesa, tjatade och fixade mat och vatten ett STOORT TACK till er!

Stort grattis till team reebok crossfit nordic samt till Caroline Fryklund som tog sig vidare till games!!

Jag ska försöka göra något kul med alla bilder som togs i helgen. Det jag njuter av mest just nu är min andra plats på event 4. 21-15-9 med boxhopp och marklyft! Tror nästan jag älskar marklyft ännu mer nu än innan :)

Gårdagen bjöd på massa känslor…första eventen började med hopprep (dubbelhopp). Det gick inte, det tog helt stopp. På första övningen!! Höll på att bryta ihop men tillslut släppte det!! Jag låg mycket efter och fick bita ihop ordentligt för att göra något bra av det. Vilket ledde till att jag avslutade med en plågsam, smärtsam spurt hela vägen in i mål! Hahaha, jag grät de sista 20m, men med en hel publik som skriker och tävlande som står vid mållinjen och skriker går det inte att ge upp! Crossfit games beskrev det såhär:

“With all but one competitor over the line in the final heat, the finest moment of the Regional arrived. With about 30 seconds to go, Patricia Strenius of Sweden had a lot of rubber to cover. Most didn’t give her a chance of stepping across the line, but the 143-lb. athlete dug in and ate the pain as the crowd grew increasingly louder and her competitors gathered near the finish line to cheer her forward.

Her face set in determination, she took the final step to roars and was the literally shoved onto the finish mat by Briggs to stop the clock at 14:55 and create a truly memorable CrossFit moment.”

Du kan titta på det här! 18minuter in i sändningen :)

Bild

Det är såhär det ser ut – post beast mode!

Tack för en fantastisk bra helg – nu fortsätter vi framåt!

Läs mer: