förändringstider!

May 31st, 2013

Bild

Bästa brudarna efter ett crossfitpass!

Dags att släppa bomben kanske?

Några vet redan, andra anar och jag – JAG velar. Men nu är det bestämt. Jag flyttar hem.
Hur länge? Det vet jag inte.
När? I mitten av juni.
Varför? Jobb, familj och vänner.

Hur kunde 5 (4) år gå så fort? Hur är det möjligt att jag tar examen i år 2013 istället för 2014. Hårt slit och envishet lönar sig!! Jag började min resa till Kiropraktor 2009. Det var också då jag började resan mot en mer hälsosam livsstil för att kunna inspirera andra och för att själv orka plugga och träna. Det året gick jag ner 12kg i vikt och tränade en massa styrketräning och löpning. Den resan lärde mig mycket om envishet och att viljan kan förändra mycket!Bild

ÅR två fortsatte jag med träning och började utveckla min styrka mer och mer. Planerade min träning i perioder och fick snabba resultat. Andra terminen år 3 började jag träna crossfit, och deltog det året i EM – 2012 och slutade på en 16 plats. Jag fortsatte träna samtidigt som jag lyckades bryta foten sommaren 2012, 6 veckor innan SM. Hur det gick till kan du läsa här. Började 4 året och fick reda på att socialstyrelsen beslutat att vi kiropraktorer skulle göra praktik efter avslutad utbildning. Min utbildning gick från 5 till 6 år. Jag fick chansen att läsa in det sista året genom ett litet kortare sommarlov och mycket mer studier det 4 året. Sagt och gjort. Skrev c-uppsats ett år förtidigt men två fantastiska klasskamrater – och som vi skrev den! Har de senaste havåret tentat och tentat, tränat och tränat. Slutade jobba för att hinna och har en ekonomi just nu som en äkta student. Dessvärre äter jag inte riktigt som en äkta student – så försök pussla ihop den ekvationen… :)

Nu sitter jag här, har fått en bra praktikplats och ska om 3 veckor flytta tillbaka till Karlskrona. I Karlskrona finns det inte någon box… men jag kommer inte sluta träna crossfit för det. Allting går om jag bara vill, och jag ska försöka lösa detta till det absolut bästa!

Men ett tag till kommer fokusen inte ligga på träning i första hand. Utan har om några veckor bytt ordning på prioriteringslistan till jobb-träning. 

Bild

Beast mode – every day!

Må gott och till alla er som ska tävla i Falun – Lycka till!

Läs mer: