Fredag, TGIF :)

September 28th, 2012

Glad och full av energi, Fredag idag :)

Började morgonen med 5km jogg! Riktigt skönt sätt att börja morgonen på och på något sätt så smakar frukosten mycket bättre!

Bild

Hade en riktigt bra torsdag som började med uppsatsskrivning på Karolinska institutet, vidare till skolans kiropraktorklinik och avslutades med ett bra träningspass!

Började passet med uppvärmning, mobilitet och snatch balanc. Sen blev det:

Strikta dips: 20-15-12-12st. 45s vila mellan varje set. Kändes väldigt optimistiskt vid första set.

Deadlift: 80-90-90-90kg. 7reps på varje med 45s vila mellan varje set. 

Fyra varv av: 500m rodd, 40DU och 20st utfalls-steg med 10kg viktplatta ovanför huvudet. Skulle egentligen varit vila mellan varje varv insåg jag efter passet :) men jag bjöd kroppen på den svettiga upplevelsen och plågan över att meterna aldrig rullar lika snabbt som jag vill på roddmaskinen. Att det ska vara så vansinnigt jobbigt att ro, det trodde jag inte. Återkommande ämne det här att jag inte tycker om rodd. Mental spärr? Något att jobba på iaf. 

Avslutade passet med lite bålstabilitet och stretching. SKÖNT! 

Jag var och röntgade om min fot igen efter operationen i onsdags. Kan bara vara glad över att den känns så bra som den gör. Röntgenbilderna speglade inte min upplevelse. Skurven hade flytta på sig och diastasen (mellanrummet mellan benen) var tillbaka. Kan vara därför den fortfarande inte ser ut som den ska, men huvudsaken är att den känns bra! 

 Bild Nu är det äntligen fredag och helg! Hoppas på att kunna träna på bra och att kanske få in ett hederligt gympass som jag från och till saknar. Ha en skön dag!