fredag – woop woop!

April 19th, 2013

Jag har haft en bra träningsvecka och kroppen känns såhär i slutet på veckan i bra form! Det är ungefär 3 1/2 vecka kvar till regionals i Danmark! Häng med och kolla det är ett grymt evenemang. Alltid något som händer på inneplan, och självklart skrik på mig när jag kör! Biljetter och adress hittar du här!

Jag är så glad över att mamma, pappa och min bror ska följa med och kolla! Betyder så mycket! Första gången de såg vad det egentligen är jag snackar om hela tiden var i Kalmar :)

Träningen då? Jag vilade förra lördagen. I söndags gjorde jag om en av WODarna från Regionals 2013.

2km rodd
50 pistols (byt ben mellan varje)
30 Hang cleans @ 60kg tid: 13:30.
Kapade min tid från förra året med 2,5min. Har blivit mycket säkrare på hängande frivändning och det kändes grymt bra!
Måndagen var även det rakt igenom ett frivändningsmaraton!
Veckan har även innehållit en ny form av roddintervaller:
20s max rodd – 40s aktiv vila * 15min.
Vila 5 min 20s max rodd – 20s aktiv vila * 15 min.
Gick i mål på ca 3400m efter varje intervall. Tror jag kan höja hastigheten under viloperioden. Jag har fortfarande svårt att hitta hastigheten och motståndet på roddmaskinen, men jag gillar ett sådant här upplägg.

Har även försökt mig på att squat-snatcha denna vecka. Det kommer bara upp svordomar i huvudet när jag tänker på detta lyft. Har så fruktansvärt svårt för det. Fick till en squat-snatch på 60kg. Men det är långt ifrån vad jag är nöjd med… det är inget som kommer att ge med sig själv tyvärr. Så det är bara att fortsätta öva! Bild Kolla in vårt grymt snygga lyftargolv på crossfit södra station!!

Igår blev det ett träningspass av den lite lugnare typen. Jag kom in lite sent till träningspasset och fick som straff av mina kära träningsvänner att bära 10kg viktväst på passet.
A) 30 Russian kettlebell swingar i minuten – vila en minut * 5.
Som straff fick man en burpees på varje missad repetition. Körde med 24kg och klarade mig hela vägen utan extra burpees.
B)21-15-9 av strikta:
pressar @ 30kg
chins
ring dips
Varge gång jag bröt samlade jag på mig 3 burpees. Slutresultatet blev 68st burpees. Med tankte på mina plus 10kg under detta passet var jag nöjd. Sitter just nu och försöker längta fram träningsvärk i armarna. Men den verkar inte vilja komma fram?

Idag är det som sagt fredag, har en föreläsning i skolan idag (borde lyssna på vad han säger just nu). Var ute och sprang 7km i morse, äntligen börjar det bli vår!

I eftermiddag blir det metcons med marklyft, boxhopp, handstand och ring rodd. Bra uppladdning inför dagens fredagsmys – tvättstuga! Idag firar jag även tre månader utan snus – woop woop!

Läs mer: