friends don´t let friends skip the leg day!

June 18th, 2013

Vet ni? Idag står det bänkpress på schemat! Hallelulia! :) Det händer ungefär sådär en gång varje halvår känns det som och då är det enbart för att WOD Linda står på programmeringen, men inte idag. Idag är det 1RM bänk!
Jag förväntar mig idag inget super resultat då jag ska bygga upp till en RM i bänk. Men hoppas på att närma mig mitt PR på 85 kg iaf!

Det är testvecka, så lugn behaglig icke flås träning står på schemat.

Igår var det:

a) Backsquat – bygg upp till en RM.

5 reps på 70, 4 reps på 90, 3 reps på 105, 2 reps på 133, 1 rep på 140kg. Failade ett försök på 145kg.

b) viktade strikta pull-ups 1 RM. Blev totalt +26 kg.

c) Så många reps som möjligt av 1RM backsquat. 120kg*6 rep.

d) jobba 60s vila 2 min av:

strikt pullups: 16st
strikta handstand pushups: 20st
kippade handstand pushups: 27st
ring-dips: 14 st.

Känns skönt att vara på banan igen, gav grabbarna i gänget en bra match i backsquaten igår!

Måste även passa på att skryta om min fantastiska bror som gjorde 100kg i split-clean häromdagen, samt en 6repare på 90kg. Det tar sig och jag kan nog inte förvänta mig en bättre träningsvän i sommar!

Fortsätt kämpa på med träningen där ute – och glöm inte djupet i knäböjen! :)

Läs mer: