Hatlex challenge 2.0

December 1st, 2014

Philip och PatriciaVilken bra helg det har varit i Göteborg! Det finns helt klart inget roligare och mer givande än att hänga med alla dessa helt otroligt duktiga atleter. Fitnessfestivalen 2014 hade allt. Det va muskler och prestation till höger och vänster. Rolig miljö att befinna sig i. Att jag sen fick stå i ett finalheat tillsammans med Philip Rylander gjorde att helgen nådde sin högsta punkt.

Jag har tidigare skrivit om dag 1 här.

Vi gick in i finalen med en tredjeplats. Vi kunde inte komma sämre men vi hade en chans på att klättra till andraplaceringen och tävlingsmänniskor som vi är så är det klart att det taggade till en lite!

Finalen bestod av en lång chipper:patricia jerk 105
50 squat clean thrusters
50 ring dips
50 kettlebell snatch
50 pullups
50 clean and jerk whit a log.
20 repklättring.

Om du aldrig har börjat ett pass med squat clean thrusters så prova det. Det är en pulshöjare delux och efter dem så är det riktigt svårt att få ner pulsen. Björk och Lukas drog iväg i finalen medans jag och Philip låg tätt intill Emelie och Viktor. Vi kämpade länge rep för rep bredvid varandra innan Philip och jag kunde avsluta repklättringen och kliva över mållinjen på en andra plats! Sjukt, det trodde vi verkligen inte.prisutdelning

Jag vart helt slut under clean and jerk med logen. Ovan övning som kändes klumpig och jag vart lite arg på mig själv att jag mesade lite med den en stund. Tillslut kickade lite adrenalin in och jag kunde nöta på några reps!

emelie smiding

Emelie som teamade tillsammans med Viktor!

Idag mår kroppen lite sådär, fast ändå på ett bra sätt. Som vanligt så känns mina ben helt okej men armarna är vad vi kallar i T-rex format. Jag är så sjukt nöjd att jag kunde genomföra denhär helgen och att allt kändes så mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Nu ser jag fram emot en grundträningsperiod och nästa tävling är beräknad till slutet av januari i tyngdlyfting. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen!

Vinnarna lukas samt björk

Vinnarna av Hatlex Challenge, Lukas och Björk!

Tack gänget i bilen till och från Göteborg, tycker vi hade ett riktigt mysigt adventsfirande med i runda slängar säkert 3h julmusikhets på vägen hem.

Tack till Hatlex för en väl genomförd tävling.

 

 

 

 

Close your eyes, take it easy. Pause, and then go like hell:

    patricia blundar 1 Patricia blundar

Läs mer: