Hatlex challenge!

November 29th, 2014

Tillbaka på hotellrummet efter en bra dag på fitnessfestivalen och hatlex challenge!

Hatlex har bjudit in några av Sveriges bästa crossfit atleter för att tävla mot varandra i team om två. Idag så har vi gjort tre st event.

Första eventet va för tjejerna Max clean and jerk och för killarna Max snatch. Jag clean and jerkade 105kg. Gjorde ett försök på 110kg med men det gick inte idag heller.
Hatlex

Andra eventet bestod av 21-15-9 repetitioner av squat snatch och barmuscle up. Vi slutade på en tredjeplats i detta event.

Tredje eventet va som en ångestladdad cardiofest.

Inom 45sekunder gör: 5 clean, 5 c2b och 5 burpees. Fortsätt så länge du kan så länge du håller dig inom 45sekunder. (Start var 45sekund).
Hatlex

Jag slutade trea totalt av tjejerna, nöjd och förvånad över min prestation här! I och med detta säkrade vi våran plats i finalen. Philip min team kompis behövde alltså bara köra så långt som han kände för. Han lovade att han skulle vinna första varvet :) vilket han klarade av fint, den rullade han runt några varv till och vi avslutade dagen på en tredjeplats!

Grattis till Lukas, Björk, Emelie och Viktor som även de tog sig till finalen! Imorgon ska det bli så kul att körs finalen tillsammans med er och jag lovar att vi kommer bjuda på en riktig crossfitfest!
Hatlex

Morgondagens final chipper:

50 squat clean thruster 50/70kg

50 ringdips

50 kettlebell snatch 24/32kg

50 pullups/c2b

50 log clean and jerk

20 rope climb

Vilken jäkla svettfest det kommer bli och så sjukt kul vi ska ha det! Jag har verkligen längtat efter att få må bra igen efter en tids sjukdom och ovisshet på formen. Känns som att jag trots allt håller mig kvar bra ändå!

Fick även träffa dessa två starka tjejer idag:
Starka tjejer
Tack kroppen och tack för alla hejarop idag! Godnatt!

 

Läs mer: