helg..

August 26th, 2012

Då vart det söndag. Har inte haft den mest produktiva helgen men skön och avslappnad.

I fredags blev det en timmes simning. Uppvärmning med bröstsim och crawl som avslutades med 4*50m intervaller. Någon som har kunskaper inom området simning får gärna hänga på och simma då mina förkunskaper inte är de bästa.

Igår vart det morgonträning och jag bestämde mig för att köra roddintervaller.

30s på och 30s av 30 repetitioner. Jag som inte har något gott öga till denna maskin var nöjd med min insats på 4300m. En av mina värsta/bästa träningsminnen är min första 2k rodd, efter 1k satt jag och grät vilket resulterade i mascara i hela ansiktet som nuförtiden kallar warrior face:

Bild

Kvällspasset bestod av 3 st 10min AMRAP, med 5 min vila mellan varje wod. Riktigt skönt upplägg med en blandning av både styrka och gymnastik. Svårt att hålla igen när jag hade två duktiga träningskompisar på varje sida, så foten fick tyvärr lida lite under passets gång men kunde inte avslutat lördagsträningen på bättre sätt!

Då jag även har sett massa bilder på folk som gör one arm handstand var jag även tvungen att prova det, inte så raka linjer men funkade! :) 

Bild

Idag blev det en planerad vilodag, körde lite genomblödning på cykel. Nu blir det högläge med foten, datorn på magen och läsa lite studier inför c-uppsats skrivandet som snart börjar!