Hemma i Karlskrona och nytt personbästa!

March 27th, 2013

Hemhemhem! Sitter på flyget påväg mot Karlskrona! Ska bli skönt att komma hem. En impulsresa som först inte skulle bli av men som jag bestämde mig för att ta idag på morgonen (läs igår)!

Jag är en rutin människa, vilket innebär att det ibland blir lite jobbigt att helt plötsligt byta förhållanden och inte ha samma saker runt om sig. Men just nu så finns det inte så mycket rutin alls så jag hoppas på att hitta ett produktivt tempo även på hemmaplan! Längtar alltid efter att få sitta vid köksbordet med mamma och pappa och snacka skit! :)
Veckans träning har gått BRA! I söndags började vi med cleans – byggde uppåt mot en tung trea i power clean. Kom upp till 90kg och klarade en trea på det. Kändes så bra så att jag tvungen att prova den där på 100kg som är en magisk gräns! Och smack där satt den!! Vilken känsla :) 10 ångestfyllda sekunder, med ritualer:) – Ett lyft och lite barnslig glädje:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aqTN_Aju49o]

Det var längesedan det kändes så roligt att sätta ett nytt personligt rekord! Kändes verkligen som att jag utvecklats både tekniskt och styrkemässigt!
Efter blev det en wod med 2 clean EMOTM (every minute on the minute) i 10min. Den gjordes på 80kg och kändes bra!
Sen blev det tre varv av:
600 m löpning
2 repklättring
10 handstan pushups
Skön wod, dessvärre pallar inte mina vanliga skor med att klättra i rep så jag sprang i mina lyftarskor –  note: det är halt att springa på is i lyftarskor!!
I måndags vart det ett rätt segt pass. Slitna händer, lite tyngre jerks 5*5*5*5. Började på 50kg slutade på 70kg. Sen följde en WOD med 3 clean and jerk – 5 boxhopp (hög höjd) och 9 handstand pushups. Tung, inget flås och trött.
Igår körde jag snatch – hitta en bra vikt att köra squat snatch på. Byggde upp till 55kg. Valde att börja på 45 kg när vi skulle köra 2 snatch EMOM i 10 min. Slutade på 50kg.
Sen körde vi 6min AMRAP av:
 5 squat clean
10 barjumping burpees
2min vila
6min AMRAP
10ryska kb-swing
10boxhopp (hög box)
2min vila
6min AMRAP
10m shuttelrun 10ggr
10 gobbletsquat
Idag är det VILA!
Ska bli riktigt skönt!! Lite aktiv återhämtning i form av jogg eller yoga. Bäst av allt är nog att jag är hemma hos mamma o pappa så jag kan ligga och pysa i soffan :)
Ät mycket ägg, glad påsk och hoppas att vi får grym WOD i påskägget till  13.4!

Läs mer: