Historien om strumpor…

March 12th, 2013

Som många i min närhet vet så är jag lätt allergisk mot långa strumpor… Det sticker lite i mina ögon när jag ser små skor, långa strumpor och korta byxor. 

Sitter hemma, befunnit mig i en ishall hela dagen och jag fryser! Blir inte varm hur jag än försöker och jag ska snart åka till träningen. Brukar ta en himla tid att bli uppvärmd för träning när jag är såhär kall. Så då tänkte jag att jag får väll ta de långa strumporna, jag håller ju faktiskt på med en sport där det är socialt accepterat att ha långa strumpor till korta shorts. (mina friidrottsvänner lär gråta när de ser detta) Dessvärre är det inte marklyft på programmet idag, eller ryck, eller frivändning så de fyller liksom inte någon funktion… mer än att jag kanske känner mig lite varmare. Dagens dilemma! 

Igår vart det teknikträning på barMU, ringMU, chest to bar. Sen blev det en liten WOD med: 50DU – 22 st one arm snatch – 21st strikta chins – 21st Handstand push ups – därefter 16st – 15st – 15st och 10st – 9st – 9st avsluta med 50 DU.

 Idag blir det teknikträning i massor! Snart är det torsdag igen och en ny WOD släpps! Nu kör vi!!

Läs mer: