i väntan på träning…

April 25th, 2013

Jag är inte så bra på detta mer regelbunden uppdatering, utan det blir lite sporadiska uppdateringar. Veckorna går fort förbi! Tror vi hade första vårdagen idag – i alla fall kändes det så för mig! Cissi och Patricia

Började dagen med en skön morgonpromenad tillsammans med Cissi till skolan. Skönt sätt att börja dagen på när det är föreläsningstid efter.

Just nu sitter jag på boxen och väntar på att klockan ska bli sju! Försöker planera de kommande veckorna inför regionals i Danmark den 17-19/5. Ska på dessa veckor avverka två tentor, en hemtenta, ett besök hemma i Karlskrona och en hel del träning. Tar ett djupt andetag och ägnar några minuter åt att skriva några tankar om veckans träning!

Har denna veckan försökt jobba mycket på min squat snatch teknik samt på mitt handstående. Det blir sakta bättre och bättre.

Igår innehöll passet:

back squat 5-5-5-5-3. Började på 90, 100,110, 120, 130kg. Jajjemen, avverkade en femma på 120 kg! Bild

4 varv på tid med:

12 thrusters 45kg
12 pullups
6 boxhopp
tid: 8:30.

Tunga thrusters men gick bättre än jag trodde! Pull-upsen satt riktigt bra igår och det var kul att köra!

3 varv av:

500m rodd
5 ringMU
12 Handstand pushups.
tid: oviss. Men skulle gissa på runt 13 min. (klockan slutade gå efter 11.11).

Därefter var det vila, plugg och mellanmål innan kvällens sprintpass på bana:

4*400m 1 min vila mellan varje intervall
6*120m gångvila tillbaka.
Jag vill, jag vill, jag vill ta på mig mina spikskor och känna den där lätta känslan när löpsteget sitter och man känner sig lätt! Men får ha bra med tålamod innan det är möjligt!

Idag står följande på schemat:

Teknik träning på barMU samt handstand. Därefter:

9min amrap:
11 shoulder to overhead 50kg
9 knees to elbow
7 lat jump burpees

5 rundor på tid
7 squat snatch 45kg
9 hspu
3 barMU

Har denna veckan saknat en fantastisk vän och träningsvän som det var längesedan jag träffade! Saknar våra upptåg och bra träningspass som kunde vara i timmar! Hoppas på att hinna träffa dig i sommar! Bild

Dags att göra det roligaste på hela dagen – träna!