Imorgon smäller det!! 

May 28th, 2015

nu är vi här, på plats i Danmark, Ballerup! Teamet har samlats, checkat in och fått i oss mat! Det syns på alla att det närmar sig, nervositet blandat med rastlöshet och en hunger efter att få dra igång! 

Vi provsprang de “riktiga” true form runner banden och de kändes bra.  


Vi fick nya schyssta pjuks från Reebok och fick även äran att åka i farbronfrånreeboks bil :) 

 Jag tycker helt klart att det är mer nervöst att köra team än att köra individuellt. Nu styr mina prestationer inte enbart mig själv utan ett helt lag. Alla är beroende av varandra alla måste se till varandra. Det ska bli en stor utmaning för mig att genomföra detta och jag är glad att det görs i detta gäng tillsammans med en grym box crossfitnordic

 

 
Riktigt snygga va?! Nu ska jag samla tankarna, förbereda mig lite med packning och äta lite till innan det är dags att sova. Team är först ut imorgon och vi kör igång kl 09:50. Du kan tittat på games.crossfit.com och följa allt live från start till mål.
/ P