Jag är så otroligt tacksam…

July 26th, 2015

för min familj, för alla personer jag träffat genom tiderna, för alla jag fått träffa och lära känna genom idrotten. Det är först nu som jag första gången reflekterar över hur många människor jag skapat bekantskap med genom träningen och idrotten. Varenda en av er tusen tack! Vissa passerar förbi, medans andra följer, finns kvar och blir till riktiga vänner. 

  
Jag har spenderat 5 dagar i Karlskrona. Fördelat tiden mellan vänner och familj och har självklart fått med träningen med. Ett tag funderade jag på om jag skulle ta helt semester. Alltså hoppa träningen. Jag insåg snabbat att det går inte, jag vill inte. Det är en så stor del av min vardag och jag vill inte vara utan den.  

 Jag bestämde mig även att ta tag i kosten igen. Då jag i säkert drygt en månad ätit bra men inte funderat så mycket så kände jag för att börja ta tag i det igen. Jag gillar känslan av kontroll och att inte gå runt och va i sockerkoma var och varannan dag. MEN det är nog den första lördagen på drygt tre månader som jag avverkade utan något godis…. Måste omförhandla det här lite tror jag :) 

  
Träningen går som tåget. Det är tungt, träningsvärk och jag lär mig saker mer och mer. Jag ser fram emot varend träniningspass och funderar alltid över vad som ska hända på detta passet? Nyfikenheten över vad min kropp klarar idag som den inte gjorde igår är stor! 

Självklart har jag även följt crossfit games med om kvällarna! Crossfit solid, crossfit fabriken och Lukas! Svenskarna som presterar grymt där borta i Carson! 

  
Tack för allt / P