Jag har väntat så länge…försökt så länge.

July 14th, 2015

Och så ger lite träning med bra fokus plötsligt resultat! 

Mina ben är fortfarande inte med mig. Knäböj bak är fortfarande segt och jag är en bit ifrån mina vanliga vikter…men men. Jag antar att det är en fas. 

Jag är inne på mina andra vecka med fokus på tyngdlyftning. Kroppen känns bra och förra veckan va behaglig. Gårdagens pass va det med bra tryck i men jag körde själv och det blir alltid lite “mja” känsla över det då. 

Idag mötte jag upp Erik på SAK för att köra ett morgonpass och även på sak tränade flera. Kul! Som de flesta vet så kämpar jag med att komma ner i sitt i ryck. Tajming, känsla och lagom kraft! Idag fanns det någon form av känsla där. Jobbade ifrån position tre och körde ryck. Skulle jobba upp till 100%. Det blev 91kg!! Jag vart så glad :) 90kg har varit en barriär att ta sig över. Och nu är jag över. Känslan är obeskrivlig. 

Fortsatta sedan med pos 3 vändningar och push-press. Avslutade på 95kg. 

Upphöjda Stötdrag avslutades med en singel på 130kg.

Knäböj fram med en serie som avslutades med 2 set tvåor på 135kg. 

Och sist med inte minst avrundades passet med överstötar med reps 4-5-4-5 på 92kg. 

Tack kroppen för att du är med mig, tack hjärnan för förmågan att fokusera och sortera. 

Nu ska jag hänga med mamma och pappa!  

 Kram