JVM och helgdagar!

December 29th, 2013

20131229-185210.jpg
Helgdagarna är många såhär års. Försöker njuta av ledigheten och ta det lugnt, vila. Fortfarande täppt i näsan, ingen bihåleinflammation och pigg i kroppen men ändå lite sinkad pga. Att det är något som pågår i kroppen som jag inte vet vad det är. Kotisonbehandlas, jag är inget fan av kortison… Men ansiktet blev bättre så det är väll bara att bita i ett tag till.
Personalfest igår – kanske därför jag är trött idag? :)

Vart sådär sugen på träning igår förmiddag men ibland måste den bara bli gjord. Var skönt efteråt och glad att jag tog mig igenom hela passet. Imorgon är det ny vecka och snart nytt år! Jag vet att januari månad kommer bli kanske den stressigaste hittills och det måste till 110 % fokus och planering för att detta ska gå ihop sig. Snart klar. Snart där. Snart i mål!

Ligger i soffan hos mamma och pappa, just bokfört det sista och belönar mig ned JVM! Så sjukt imponerad av dessa grabbar – år efter år är juniorerna det mest underhållande att titta på när de spelar!

Ska snart åka och handla med tänkte jag… Måste börja laga mat igen :)
Over and out / P