Kan man backa på trean?

November 20th, 2013

Gott folk. Detta med att uppdatera regelbundet är inte min starka sida, det är inte heller det lättaste att komma på fyndiga tankar och dagliga upptåg att skriva om. Eller komma på och komma på. Min vardag är förtillfället inte så glamorös eller fantastisk spännande att skriva om :) det vill säga om jag inte ska återberätta mina senaste 10 squat sessioner som ägt rum eller om mina bussresor tur och retur till jobbet :)

Men jag har lite funderingar ändå.
Typ hur mycket pepparkakor kan man äta i jul?
Utan att frossa i för mycket salt och vatten, hur får jag mer omkrets än Marcus på låren fram till jul? En tävling är ju alltid en tävling – vilka åtgärder bör göras?

Nästa vecka ska en kollega ta sig an uppgiften att lära mig frisim. Måste leta reda på glasögon, näsklämma, simdyna och simfötter. Visst är simning också en materialsport?

För övrigt så rullar träningen på bra, en aning seg idag under passet men hoppas kunna bota det med lite bio och diverse tilltugg.

Fyller även 24 år på lördag. Vad händer här? Jag var ju 20 igår!?
Undra om jag ska göra mitt kanske 20 besök på systemet?
Jag önskar mig en resa till crossfit games iallafall! Skulle ett par nya lyftarpjuks, en foam roller och en coach slås in i ett paket kanske lilleskutt tårar kan uppkomma :) ni ser ett mönster här va?

Nog struntprat. Ta det lugnt. Andas syre!

20131120-173611.jpg

Just det, dessa två fantastiska atleter bär även en fantastisk cool tröja: vart kan den hittas!??

20131120-173632.jpg