Levnadsvanor?

May 27th, 2013

Att tävla stenhårt i tre dagar, att bli både fysiskt och psykiskt slut och att sen finna ett tomrum som ska fyllas med annat är en svår pusselbit.

Jag fyllde mitt tomrum med stress till ytterligare en tenta, stress till en annan tenta och så tryckte jag in lite jobb däremellan. Han även med två träningspass, hoppade över några luncher, käkade ett halvt ägg till frukost, en påse nötter till lunch och godis till kvällsmat. I helgen efter långa jobbdagar var jag helt slut. Jag tror inte jag har upplevt en sådan trötthet som jag kände igårkväll och inte heller en sådan panik inför dagens tenta då jag verkligen inte orkade plugga mer.

Så jag skrev tenta i morse (tror tack och lov att det gick bra), satt på föreläsning efter och tog ett flyg till Kalmar för jobb i eftermiddags. Sitter just nu på hotellrummet och befinner mig i ett lugnt, avslappnat tillstånd! Ingen stress, släppt de flesta krav och bara är. Ska snart snöra på mig träningskläderna för att få köra ett pass på crossfit kalmar!

Jag har under de senaste åren prioriterat saker i ordningen skola-träning-jobb. Resultatet av att gå utanför denna prioritering ser ni ovanför. Träning behöver jag för att klara skolan och en timme kan jag alltid avvara till det. Men att äta dåligt, studera dåligt och träna dåligt är en ond cirkel som behöver brytas. Samtidigt som det kan vara värt att se den andra sidan av myntet med så vet jag när jag fungerar och mår som bäst!

Hur lever du?

Crossfit Games Europe Regionals 2013 Patricia

Läs mer: