lördagsträning på SAK!

April 4th, 2015

Tänk att en micrad questbar kan göra en otroligt lycklig såhär en lördagseftermiddag :) 

  

Bild från Ekuriren som gjorde ett reportage om landslagslägret i Eskilstuna. 

Glad påsk förresten! Jag började min lördag med ett träningspass på SAK i Stockholm. På plats i morse fanns ett glatt gäng och det är alltid kul att träna tillsammans med andra. Allt blir lite bättre! 

Jag körde styrkeryck, stötdrag och knäböj bak. Skönt pass. Tunga styrkeryck 80kg, tyngre stötdrag 145kg och knäböj bak på 150kg blev det idag. Skönt att kunna köra några singlar på en tidigare PR vikt!  

 

Cyklade 20min och åkte hem. Jahopp. Skulle mer än gärna befinna mig i Karlskrona just nu och träffa familjen. Men tyvärr finns det inte tid till det denna påsken. Så, vad gör man i Stockholm på påskafton?! 

Igårkväll såg jag Kingsman på bio! Kan verkligen rekommendera den :) underhållande film! 

Trevlig kväll! / P