lycklig och hög på endorfiner!

September 3rd, 2012

Igår var första gången jag provade att ordentligt springa på foten, jag körde en Helen: (21st 24kg KB 12st pullups och 400m löpning * tre varv). Stapplande steg i början men det gick!! Vågade inte riktigt trycka på under löpningen så det blev hel fotisättning och tunga steg, men vad gör det så länge det inte gör ont!

Bild

Nu har jag precis kommit hem från en joggingrunda med löpskolning, hopp och några snabba lopp. FOTEN FUNGERAR! Skulle kunna bedöma smärtan till en 2 av 10 men skönt att jag vågar lita på den igen!! Hög på endorfiner och lyckorus över att äntligen veta att jag kan springa!

Nu längtar jag till kvällen då det blir crossfitträning och antagligen någon av RCFFC nordic wodarna som släpps kl 12:00 inför helgens tävling. Fjärilarna i magen började redan igårkväll då jag fick reda på att de skulle släppas! Ska bli spännande och se vad det bjuds på för utmaningar!

Snart dags för skolstart, ska bli skönt att komma igång med rutiner och att få börja använda huvudet igen!!

NU KÖR VI!

Läs mer: