Man kan aldrig ha förmånga träningsskor!! 

May 19th, 2015

Jag har ett par nya lyftarskor hemma. De står placerade där jag alltid ser dem. Jag drömmer om tunga vändningar, explosiva stötar och bra ryck. Jag känner hur kroppen vill lyfta, följa en programmering och utvecklas. Jag har lovat att inte använda dem försen det enbart står lyftning på schemat. Så jag får drömma en stund till. Känna hur suget kommer tillbaka och sen gå all in när det väl är dags. Det är bra att längta ibland :)  

 Igår var Hugo, numi och jag på balance city och sprang på ett speciellt löpband som man själv måste springa igång. Det var svårt jobbigt och jag lyckades som vanligt efter löpning dra på mig huvudvärk. Det är lite speciellt. Samtidigt som det är jävligt jobbigt att ha ont i huvudet så är det ett tecken för mig att jag verkligen tagit ut mig. Somnade innan kl 22 igår och sov till 07. Vaknade pigg och fräch och är nu påväg till dagens första pass! 

// P