Men när tåget går är det väl lika bra att hänga på…

May 14th, 2015

Veckorna och dagarna rullar på! Nästa tävling är runt hörnet och jag tränar på:

Wallballs, c2b, t2b och konsten att rycka med herrstång. Det är svettigt varje pass och mina vardagliga små kramper i diverse muskler är tillbaka. Magnesium intaget har ökats och även tillägg av mera salt när jag kommer ihåg.  

 Det är riktigt kul att köra crossfit igen speciellt med ett team och när vi kör tillsammans och pressar varandra. Formen? Den kommer mer och mer. Idag är min första vilodag på alldeles för många träningsdagar. Men när tåget går är det väll lika bra att hänga på?!

  
Jag saknar lyftningen ibland men kör fortfarande teknik i ryck och knäböj. Saknar att köra tunga vändningar.

Det kryper i kroppen, det är vilodag och det är bara att konservera energin. 

“Livet blir bättre när man vet vart man ska” // P