mindre än sex dagar kvar…

May 23rd, 2015

Det börjar närma sig European Regionals 2015! På torsdag åker vi ner mot Danmark för att registrera in laget och känna på atmosfären arenan! Det är alltid lika pirrigt att komma på plats och kliva in i arenan. Det är mitt fjärde år i Danmark på regionals. Första tre åren som individuell och första året i team. Jag har ju haft lika olika upplevelse dessa åren och jag tänkte dela med mig av dessa lite kort.

IMG_0155År 1. Jag hade sysslat med CF i si sådär 1,5 månad. Hade aldrig utfört en snatch och skulle maxa i snatch i ett event. Jag har ingen aning vad jag tog. Jag kunde göra någon struggle up (en sisådär utförd muscle up) och jag lyckades i finalen göra hela 20st. Jag hade inte planerat någon form av boende och sov först natten i bil och de andra tre i tält utan sovsäck eller liggunderlag. Inte optimal uppladdning men en resa som jag sent kommer glömma. Slut placering: 16plats i Europa.

År 2. Jag var mer redo och visste lite mer om CF. Jag har aldrig upplevt så mycket träningsvärk som under denna helg. Jag minns 100reps eventet. Med fem olika övningar och 100reps av allt. Fy fan vad jobbigt det va! Jag minns även mina utfallsteg, som jag än idag påminner mig om när någonting känns jobbigt. Att jag klarade slutföra dessa har gjort mig mycket starkare som person. P1130427 Mamma och pappa var på plats och vi bodde på camping tillsammans med min bror i husbil. Jag va på plats i god tid och boende va ordnat. Men när mamma och pappa skulle köra hemifrån så startade inte bilen. Haha, så jag fick ta taxi till campingen och hänga där i några timmar. Slut placering: 8 plats i Europa.

År 3. Föregående år. Jag var redo för att göra bättre ifrån mig. Dessvärre bjöd eventen på många av mina svagheter men som jag under årets gång blivit mycket bättre på. Jag tyckte repklättringseventet va grymt kul och skulle gärna vilja göra om det. Jag hade ett stort gäng med mig och denna gången så hade vi bokat hotell och allting flöt på. Jag fick extrem kramp i en bil under en bilresa efter första dagen. Så pass illa att vi fick stIMG_2505anna och jag fick rulla ut på en trottoar och bli utstretchad för att sedan jogga fram och tillbaka i 10minuter utanför köpenhamnsflygplats :) Slut placering: 11plats.

Så vad bjuder år 4 på? Det får vi snart reda på och jag hoppas att ni följer oss på resan. Ni kan från och med nästa fredag följa oss live på crossfit games sidan. Team går ut först och vi börjar tävla någon gång efter kl 08:00 Svensk tid! Teamet ställer upp med: Numi, Simon, Hugo, Camilla, Jenny och så jag.

 

/ P

Läs mer: