Mycket regn, vore nice med snö!

January 14th, 2014

Every time I say yes to something when I want to say no. I lost one workout session.. Fml.

20140114-125128.jpg

Jahopp, inne på 9 arbetsdagen, 5 dagar kvar. 10 träningspass senare eller va det mer? Jag vill ha tid med mer. Helt slut i hjärnan, känner mig bra i kroppen… Snart slut. Snart. Refererar ofta till Magnus Ugglas låt med texten “varför längtar du så, när det går så fort ändå”. Men just nu är det mycket längtan till ett slut på denna era efter ett grymt år i meningen inte så fantastiskt awsome utan grymt.
Juni, juli komsikomsi. Jag har inte en aning vad jag tror eller tänker kommer hända efter där, hoppas på en mer avslappnad tillvaro. Skulle vilja sova en månad tror jag.

Hoppas huvudet kan samspråka med kroppen i em. Försökt äta lite mer för att få ut mer energi samt sovit en timme mer på morgonen. Får se vad som händer :)

Huvudet upp fötterna ner… Over and out. /P