När det regnar överallt..

November 12th, 2013

Riktigt bra helg i Norrtälje. Campus Roslagen Open gick av stapeln och jag som inte varit med på någon av Sverige crossfit touren valde att tävla i team med Joakim och Kenny! Vad kul det är att tävla tillsammans, du kan dela både med och motgångar med de andra och det känns inte alls så tungt när det inte riktigt går som planerat! Vi kom på andra plats i finalen men slutade totalt på en 5 placering. Grymt jobbat av grabbarna och det var fantastisk kul att se Jocke mata av thrusters och Kenny gick som en gymnast (hittar ingen bättre liknelse) på händer!!
Jag gjorde 64(!) back squats på 60kg under tre minuter. Haha! Helt fantastiskt vilken mjölksyra!

20131112-202627.jpg

Som rubriken lyder så är min sinnesstämning idag regn. Trött, hängig, nere, låg! Försöker få igång lite energi i kroppen men den vill helst sova. Måste kolla blodvärden!

Inga mer tävlingar planerade framöver – första helgen på hemmaplan på fem veckor denna helgen. Känns som en ren befrielse! Jag ska få sova i min egen säng och vakna till mina rutiner. Underbart!
Lite hattig träning denna veckan men sen kör vi full fart mot Open 2014!

Besökte crossfit Karlskronas lokal idag med – vibbarna säger att detta kan bli riktigt bra!! Längtar efter att få hänga med folk där och att ha någon (några) att träna med!

Snart hemma…! Ha en bra dag och om du också känner att livet sparkar på dig lite tycker jag du ska klicka dig vidare in på nadjas blogg– den ger både perspektiv på livet, energi och ett gott skratt!

Om livet sparkar på dig. Se till att det sprakar dig framåt!

20131112-202715.jpg
Foto: Mikael Svärdh