När du sätter gränserna!

September 13th, 2014

Jag är verkligen inne i ett träningsflow just nu. Det känns riktigt bra och jag skulle kunna befinna mig på träningen alla vakna timmar på dygnet men tyvärr är detta inte riktigt möjligt. Varken för mig eller kroppen. Jag känner min kropp och är nästintill för bra på att lyssna på den (om det nu är rimligt). Känns som att jag just nu vilar när jag behöver, äter när jag behöver och tränar när det är dags. Längesedan jag hade ett “dåligt” träningspass!

20140913-150301.jpg

Jag har mer och mer börjat imponeras av andra i min omgivning som lyckas med saker som jag tidigare tyckt verka vara “för långt bort”. Både i arbetslivet och träningen. Tidigare har det inte känts möjligt och tankar som “nej men inte kan väll jag” är vardagsmat. Men med små myrsteg och lite bekräftelse från andra och mig själv så går mycket. För det är ju faktiskt som så att det sällan är någon annan som säger att du uppnått din övre gräns. Det är oftast jag som blir mättad… Går det verkligen mer?
Och så ser man (jag), att det gör det och plötsligt öppnas en dörr till och saker blir lite lättare.

Dags att sluta vara medelmåttigt nöjd och istället höja värdet på när något går bra och sen göra det ännu bättre!

20140913-150317.jpg
Jag har varit endel och tränat tillsammans med Jim aka team Gyllenhammar i Eskilstuna de senaste veckorna! Riktigt bra träningsdagar och det blir mycket teknik i både ryck och stöt och givetvis även lite tyngre lyft! När sedan kroppen ibland skriker efter att få svettas och flåsa lite plockar jag russinen ur kakan på crossfit nordics competition programmering!

Och de där russinen ska snart denna lördags em få ätas upp tillsammans med ett glatt gäng!

Ha en grym helg!
/ Patricia

20140913-150339.jpg