Nu får det vara nog!

December 1st, 2013

Imorgon är det dags att försöka ta sig an träningen igen efter fyra dagars ofrivillig vila. Halsont och täppt näsa är inget att rekommendera! Känner mig nu helt okej, har inte ont i halsen längre iaf och idag får bli den där extra dagen som man ska ta innan träningen ska dras igång igen efter sjukdom. Vi får se hur det går!

På väg hem från jobbet i skrivande stund. Smått stressad över just detta med träning. Alla har blivit så jäkla bra, men det kanske jag med har? Ni vet de där citatet som typ låter: när andra vilar då tränar jag….ish. Det surrar i huvudet och jag vill verkligen inte missa en sekunds träningstid.

Såg ett youtube klipp som Reebok delat där en intervju med mig gjorts efter mina walking lunges (helt klart den mest svettiga intervjun hittills) och för 1 minut kände jag mig helt frisk. Adrenalinet kickade in och jag vill göra det där igen och igen! Nu finns det bara ett mål – målet mot European Regionals!

God natt!