Ödmjuk men äntligen taggad för mer! 

April 23rd, 2016

En dryg vecka har passerat sedan EM i Norge (läs föregående inlägg) och jag är hyfsat återhämtad. 

Jag blir alltid helt matt efter en större tävling, jag kan sova hur mycket som helst och kroppen svarar inte på vila, kost eller träning. “Hjulet snurrar med hamstern är död” – status. Det är en speciell känsla, jag tror alltid att jag ska vara supertaggad efter, i grym form och det är bara att kötta på men så går det inte. Jag sover men blir inte utvilad, jag måste ha saker planerade annars fastnar jag i soffan, en mildare form av depression. Jag låter det gå en vecka, det får vara så. Tränar det jag känner för och har den föregående veckan kört tre crossfitpass och ett hederligt överkroppspass på gymet.  

 

Jag är så tacksam över de jag har runt mig som driver på, så tacksam över de klasser som jag coachar och som jag får så mycket energi ifrån!  

Så dags att starta en press-satsning! 

  
Idag tävlade jag igen tillsammans med Sofia, Cilla och Felicia i sista tävlingen och kvar för lag SM, vi vann serien med ASK Eskilstuna och även att min prestation va lite undermålig så lämnade jag podiet med en skön känsla och det var riktigt bra stämning idag i Sunsvall som arrangerade serie 4. Jag gjorde 83kg i ryck och 110kg i stöt. Höjde till 118 i stöt men hade inget driv för att gå in och göra vikten och laget va klart för SM final. 

   
 Nu känner jag att tröttheten är över, jag har fått tillbaka ett sug för att bli bättre, lära mig mera och utvecklas vidare inom sporten och ser fram emot en grundträningsperiod mer än någonsin.

   

Så vi lär höras / Patricia