Omtumlad delux!

March 23rd, 2014

En helg i träning och umgängets tecken! Helsingborg – Halmstad – Helsingborg.

Åkte på fredagen till Helsingborg för att möta upp Andreas och Louise (delar av northernspirit gänget). Vi kom till crossfit Helsingborg där 14.4 var i full gång och det var bra drag på boxen! Värmde upp och körde head to head! En rolig wod som utmanar både mina svagheter och styrkor! Samlade ihop 190 reps och känner mig helg ok med det! Men det är absolut en wod som jag kan tänka mig att lägga in som tränings wod någongång framöver!

20140323-214740.jpg

På lördagen bar det av mot eleiko sport center i Halmstad! Coolt ställe! Större delen av gänget var samlat och Emil Rinse höll i taktpinnen och bjöd på bra uppvärmningstips och upplägg!
Startade med ryck, jag skulle ligga och köra 85-95% 1 or. Byggde upp, försökte få till sitt. Byggde upp till 75kg (PR vikt) och lände för att prova 77kg. Failade första försöket men lyckades i andra niga lite mer. Så ja, en 77 i power snatch vart det 😉

Sen till clean and jerk, ingen tanke. Bara körde. Byggde upp till 105kg, failade i första Jerker men kunde ladda om och trycka upp den! Gott! 110kg — juni kanske?? Provade 110kg, fick upp den i vändningen men kände att jag inte alls hade viktvanan på 110 ovanför huvudet!

På kvällen samlades gänget för mat och fest! Gick ut och dansade med ett riktigt härligt gäng. Längesedan jag hade en riktigt rolig kväll ute med massa dans och spex! Trots trötthet idag så vart det värt det. Gäller att ge och ta lite. Kändes som att det var så värt att få lite social tillvaro utanför träningsmiljön! Det är inte ofta det händer faktiskt. (En diskussion vi kan ta en annan gång).
Lyckades dock med bedriften att göra en schysst entré till garderoben. Framstupa sidoläge rakt ner för trappan! Typiskt mig

Söndagen tillbringades på ett tåg hem. Väl hemma i lägenheten så ska jag öppna dörren…tror ni det går?! Nope. Helt omöjligt att vrida om nyckeln i låset. Där står jag, två väskor och 10% batteri kvar på telefonen och kommer inte in i lägenheten. Living the dream! Status: Madrass på golvet hemma hos mamma och pappa. Låset ska borras upp imorgon!

20140323-214847.jpg

Nej men så att: god natt!

20140323-215002.jpg