Open 15.3.

March 14th, 2015

Så mycket energi på en och samma gång. Det är sol, träningen går bra, kroppen känns bra och det känns som att alla är lite gladare runt om en. 

Igår under träningspasset kändes det lite som att det bubblade i kroppen. Började fredagen med att jobba halvdag. Åkte till Eskilstuna och mötte upp Hampus, Margot, Cilla och Jim. Tog första kaffen för året på en uteservering och småpratade lite.

Fortsatte ut till krossbox i Eskilstuna och Jim skulle prova att göra 15.3. Jag vart sugen att prova med så vi körde igång. Jim gjorde alla 7 muscle upsen och några Wall balls och det är riktigt bra gjort och kul att se! 

Det var inte heller några struggle ups utan de han gjorde de satt! Jag körde själv och provade lite. Hade ingen domare utan räknade och dömde själv. Kom förbi tre varv plus två mu. Hoppas att kunna göra något likvärdigt igen med dommare! Riktigt rolig wod! 

14min amrap 

7 muscle up

50 Wallballs 

100 dubbel hopp

Fick även idag en bild från min syster som kämpar sig igenom Open 2015. Hon har tränat crossfit i lite mer än 6 månader och hade idag kämpat ordentligt med muscle ups! Jag vet att hon snart gör en! SNART. Men ingen kan säga att hon inte försökte! 

Mer om helgens tyngdlyftningsträning senare! Nu ska jag möta upp bror i stan och hänga lite. 

// P