Open 15.4

March 22nd, 2015

ja, vad ska jag säga. Jag trodde den skulle vara roligare än den var. En blandningen mellan handstand push ups och cleans. Stegrande reps. Det va ny standard på hspu, vilket jag tyckte va jättebra men det var sjukt svårt att kippa då jag vart tvungen att stå så nära väggen! Jag visste redan innan att statusen på axlarna skulle ha stor betydelse och ja, mina fyra tyngdlyftningspass de senaste tre dagarna hade nog satt sina spår. Jag jobbade till mig 90 reps. Tror absolut jag skulle kunna få bättre men det ska mycket till för att jag ska göra om denna. One and done så att säga! Tack till krossbox i Eskilstuna för gästvänligheten!

  

Träningen rullar på bra här på lägret och ikväll blir det lite lugnare med bastu och bio!

Jag har alltid sagt att jag inte är så kräsen gällande mat….men. I två dagar nu har de lyckats servera två av tre saker jag inte alls tycker om att äta. Kassler och fläskytterfilé. Saknas bara att det blir korv imorgon med så är trion fulländad :)  

 

Tur det finns proteinpulver! 

Ha det bra / P