Open 2015

January 15th, 2015

Open 2015 närmar sig! Det har varit mycket skrivande om tyngdlyftning och det är även där fokuset ligger för tillfället för mig. Jag försöker dock få in lite crossfit träning när jag hinner och har energi över! I år kommer jag att köra team tillsammans med crossfit Nordic. Som det ser ut nu så är det Camilla, Linnea, jag,Numi, Andreas och Simon i samma lag! Jag ser verkligen fram emot detta och även om det inte känns som att jag har samma press som när man ska kvala individuellt så ska jag självklart under open göra mitt bästa för att få ett bra resultat!
Open i år är uppdelat i en rx klass och en skalad klass. Ska bli spännande och se hur de förändrar kvalwodarna eller om det kommer ske någon förändring alls :)

Igår körde jag en 50min amrap ifrån Nordic competitions programmeringen. Rullade runt på övningar så som rodd, ski erge, slam ball, hopprep, shuttlerun och burpee box step overs.
Det va skönt att svettas ordentligt och ett perfekt pass om man har en timme över!

På kvällen så körde jag tyngdlyftning. Vändning, stötdrag, knäböj fram och bänkpress = träningsvärk idag.

Svag i bänken. Blev en 4a på 75kg och en 5 på 70kg. En övning som jag inte kör så ofta, så vanan fanns inte riktigt där!
Gjorde en 3a på 120kg i knäböj fram och sen en 2a på 120kg efter det.

 

Läs mer: